NDC Personeelsvoordeelwinkel

De “NDC Personeelsvoordeelwinkel” biedt exclusieve kortingen op producten van bekende merken op het gebied van Elektronica & Accessoires, Home &  Living, Mooi & Gezond, Witgoed en nog veel meer. Wekelijks zijn er nieuwe  spectaculaire aanbiedingen te vinden met kortingen die kunnen oplopen tot  wel 70% op de reguliere winkelprijzen!

Het hele jaar genieten van dit voordeel?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Personeelsvoordeelwinkel en profiteer optimaal van het voordelige en afwisselende aanbod! Download ook de Personeelsvoordeelwinkel App voor je smartphone of tablet. Log in met je  gebruikersnaam en wachtwoord.

Wij wensen je VOORDELIG winkelplezier!

INFORMATIE EN BESTELLEN

www.personeelsvoordeelwinkel.nl
Gebruikersnaam: journalist
Wachtwoord: voordeel

Voordeel voor freelancers

De Friesland zorgverzekeraar

Ook freelancers hebben recht op de collectieve korting van zorgverzekeraar De Friesland. Ook als je nu al klant bent! Interesse? Stuur een mailtje naar freelancers@ndcmediagroep.nl of meld je via het contactformulier en je krijgt de benodigde gegevens om je aan te melden. Voor meer informatie, klik op het logo hiernaast.

logo

Volg het nieuws

We bieden regelmatig gratis kaarten aan voor allerlei evenementen. Of we geven een aanzienlijke korting op de toegangsprijs. Kijk onder nieuws voor de meest recente acties.

header-2
Contact

Stuur ons uw bericht en we nemen z.s.m. contact met u op.